? ??????????????Icce Cream Summers? ????? ?? ???Rating: 0.0 (0 Ratings)??122 Grabs Today. 1225 Total Grabs
. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????????????Ice Cream? ????? ?? ???Rating: 4.3 (70 Ratings)??22 Grabs Today. 5422 Total Grabs. ??????Preview?? | ?? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

2010 m. liepos 28 d., trečiadienis

Grazuolis-Rokutis515 ir autoritetas-Pukenija

Pradejus zaisti nezinojau apie kitus.Nezinojau kokios cia aistros verda:vogimai,gasdinimai...Taciau kai tai pastebejau jau turejau 900 starpoint'u.Tada pirma karta suzinojau apie Keira-v,ZIVYLE,Pukenija ir Rokuti515.
Pukenija:OMG kokia apranga,koks nerealus suitas ir kiek starpoint'u,-pamaniau pirma karta pamaciusi lietuvaite Ieva-Pukenija.Nuo to laiko ji tapo lyg mano stardoll dievaite.Pavydejau jai populiarumo ir tu intrigu.Norejau buti ja taciaugryzau i realybe,juk esu as mumitroja,o Pukenija buvo,yra ir bus Pukenija.Tad nustojau ja dometis.Su ja man teko nedaug bendrauti,taciau ji pasirode maloni.Tokia as ja ir isivaizduoju.
Rokutis515:Ji pirma karta pastebejau kazkokiame stardoll'o blogspote,konflikte.Tada jis pykosi su Pupiniu.Apsilankiau pas ji suite ir pamaciau nerealu ivaizdi.Man patiko jo apranga.Paskutini karta pas ji apsilankiusi dar maciau DKNY salikiuka ant kaklo.Po ilgo laiko tarpo atejusi pamaciau kad Roko anketa-merga,nenusivyliau,nes apranga ir toliau buvo grazi ir madinga :))
ZIVYLE:Kodel ji nemegsta lietuviu?Dar ir dabar tikslaus atsakymo i sy klausima neturiu,taciau man patinka jos suitas :))
Keira-V:Meno gislele pas ja stora ;DD Tiek minciu,tiek graziu rubu...Dau pinigu turbut uzkale ji,sveikintina :))

0 komentarai (-ų):